Keskitetyt voitelut

Pyydä tarjous tästä

Keskitetty voitelujärjestelmä helpottaa koneen osien voiteluhuoltoa.

Erikoisvoitelu Olli Yli-Hellä Oy asentaa ja huoltaa myös keskitettyjä voitelujärjestelmiä, joita käytetään niin metsäkoneissa, kuorma-autoissa, telakoneissa kuin monissa muissakin koneissa ja ajoneuvoissa. Teollisuuteen asennamme ja huollamme voitelujärjestelmät mm. kuljettimiin ym. laitteisiin.

Keskitetty Lincoln-voitelujärjestelmä jakaa voiteluaineen useaan eri voitelukohteeseen yksittäisen jakajan kautta. Jakajaan voidaan liittää jopa yli 20 voitelukohdetta, ja jokaisen kohteen voiteluaineen määrä voidaan säätää erikseen. Voitelujärjestelmä toimii niin kylmissä kuin kuumissakin olosuhteissa, sillä sen jakaja ei sisällä O-renkaita tai tiivisteitä.

Suojaa ja kestävyyttä keskusvoitelujärjestelmän avulla

Asennamme ja huollamme keskitettyjä voitelujärjestelmiä Sastamalan, Humppilan, Turun ja Porin alueilla sekä niiden lähikunnissa. Asennukset ja huollot voidaan suorittaa useimmiten asiakkaan luona, joten sinun ei tarvitse kuljettaa konettasi tiloihimme. Asiakaskuntaamme kuuluvat erilaisten työkoneiden maahantuojat sekä työkoneita käyttävät yritykset ja yrittäjät.

Meiltä saat myös keskitettyjen voitelujärjestelmien huollon sekä varaosat. Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Erikoisvoitelu Olli Yli-Hellä Oy toteuttaa keskitetyt voitelut mm. metsäkoneisiin Sastamalan, Humppilan, Porin ja Turun seuduilla. Pyydä tarjous!

Yhteystiedot