Keskusvoitelujärjestelmä

Pyydä tarjous tästä

Asennamme ja huollamme SKF- ja Lincoln-merkkisiä keskusvoitelujärjestelmiä Sastamalan, Turun, Porin sekä Humppilan seuduilla ja lähikunnissa.

Erikoisvoitelu Olli Yli-Hellä Oy:llä on yli 25 vuoden kokemus keskusvoitelujärjestelmien asennuksista ja huolloista. Rautainen kokemuksemme sekä laaja ammattiosaamisemme auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja takaavat asiakastyytyväisyyden.

Asennamme automaattisia keskusvoitelujärjestelmiä muun muassa metsäkoneisiin, kaivureihin, telakoneisiin, pyörökoneisiin sekä kuorma-autoihin Lounais-Suomen alueella Sastamalasta aina Poriin asti. Teemme asennustyöt joko asiakkaan luona tai omassa asennushallissamme Sastamalassa. Jokainen keskusvoitelujärjestelmä asennetaan räätälöidysti kohteen käyttötarpeen mukaisesti.

Suojaa ja kestävyyttä keskusvoitelujärjestelmän avulla

Automaattisen keskusvoitelujärjestelmän pumppu annostelee säännöllisesti oikeat määrät oikeanlaatuista voiteluainetta järjestelmään kytkettyihin voitelukohteisiin, kuten esimerkiksi laakereihin, niveliin ja tappeihin. Voitelu ehkäisee koneen osissa tapahtuvaa kitkaa ja kulumista parantaen niiden toimintaa ja käyttöaikaa. Se parantaa myös koneiden käyttäjien työturvallisuutta.

Asentamamme SKF- ja Lincoln-keskusvoitelujärjestelmät ovat liikuteltavia ja soveltuvat monenlaisiin työkoneisiin. Säännöllinen voitelu ylläpitää koneen toimintakykyä, joten keskusvoitelujärjestelmä vähentää merkittävästi koneen huolto- ja korjaustarvetta sekä -kustannuksia. Samalla työseisokit vähenevät.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Alla olevia logoja klikkaamalla pääset lukemaan lisätietoa keskusvoitelujärjestelmistä.

Tilaa keskusvoitelujärjestelmän huolto alan ammattilaiselta Sastamalan, Humppilan, Porin ja Turun seuduilla. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot