Keskusvoitelujärjestelmien korkealaatuiset voitelurasvat Sastamala - Humppila - Pori - Turku -akselilla.

Erikoisvoitelu Olli Yli-Hellä Oy edustaa SKF- ja Lincoln-merkkisiä keskusvoitelujärjestelmiä ja niiden voiteluaineita. Voiteluaineissa päätuotteitamme ovat voitelurasvat eli paksunnetut öljyt, joita käytetään yleisesti voiteluöljyjä enemmän muun muassa pienien rasvantäyttötilavuuksien sekä pitkien käyttöjaksojen takia.

Voitelurasvat käyttökohteen mukaan

Voitelurasvoja käytetään erityisesti vierintälaakerien kerta-, keskus- tai uusintavoiteluun. Rasvat lajitellaan niiden jäykkyyden mukaan NLGI-luokkiin, joista esimerkkeinä seuraavat:

  • puolijuokseva keskusvoitelurasva (NLGI 0/00)

  • keskijäykkä/jäykkä keskusvoitelurasva (NLGI 2).

Voitelurasvan valinta perustuu valmistajien rasvasuosituksiin, joita suosittelemmekin aina noudattamaan. Yleisin voitelurasva on NLGI 2 -luokan voitelurasva, jota käytetään erityisesti vierintä- ja liukulaakerien voiteluun. Jäykkä voitelurasva kestää korkeampaa kuormitusta ja pysyy paremmin voitelukohteissa. Se ehkäisee myös epäpuhtauksien pääsemistä laakeriin.

Ota yhteyttä!

Laadukkaat SKF- ja Lincoln-voitelurasvat Sastamalan, Humppilan, Porin ja Turun seuduilla myy Erikoisvoitelu Olli Yli-Hellä Oy. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot