Huolto & varaosat

Pyydä tarjous tästä

Keskusvoitelujärjestelmien huoltopalvelut Sastamalan, Turun, Porin ja Humppilan alueilla.

Huollamme ja korjaamme SKF- ja Lincoln-merkkisiä keskusvoitelujärjestelmiä ja tarjoamme niihin kattavan valikoiman varaosia. Suoritamme huoltotyöt joko asiakkaan luona tai hyvin varustellussa 1000 m²:n hallissamme Sastamalassa. Pääasiakaskuntamme koostuu yrittäjistä sekä maahantuojista, jotka luottavat ammattitaitoomme sekä koneiden asennustöissä että huolloissa.

Mikäli keskusvoitelujärjestelmäsi kaipaa huoltoa tai varaosia, ota meihin yhteyttä. Olipa huoltotarve voitelujärjestelmän ohjauskeskuksessa, pumppausyksikössä, putkistossa tai annostelijassa, me huollamme ja korjaamme sen toimivaksi ja vaihdamme tarvittavat osat uusiin.

Huolla keskusvoitelujärjestelmäsi ajoissa!

Ylläpitämällä keskusvoitelujärjestelmän kuntoa varmistat työkoneesi sujuvan toimivuuden. Kun keskusvoitelujärjestelmä toimii oikein, työntekosi ei kärsi rasvausseisokeista tai esimerkiksi kuluvien ja kitkaavien osien vaihtotarpeesta. Voitelukohteet pysyvät myös puhtaina hiekalta, pölyltä ja muilta epäpuhtauksilta.

Apua aamusta iltaan!

Tavoitat meidät puhelimitse arkisin klo 07–20 ja jopa lauantaisin.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro, kuinka voimme auttaa.

0500 639 059

Ota yhteyttä ja tilaa meiltä huolto!

Tilaa keskusvoitelujärjestelmän varaosat Erikoisvoitelu Olli Yli-Hellä Oy:ltä Sastamalan, Humppilan, Porin ja Turun seuduilla. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot